Romania Retail Forum 2007 - 2'nd Edition

Intra in joc! Alatura-te celor mai buni jucatori din retail!

5 noiembrie 2007, Howard Johnson Grand Plaza Hotel

Prezentare eveniment
Romania Retail Forum 2007

Luni, 5 noiembrie 2007, Mediafax a organizat cea de-a doua editie a celei mai mari conferinte din retail - Romania Retail Forum 2007 -, oferind astfel jucatorilor din domeniu cheia succesului in retail, odata cu informatiile necesare pentru a se diferentia de concurenta.

De-a lungul unei zile de prezentari si dezbateri, Romania Retail Forum 2007 a reunit peste 150 de participanti, jucatori de referinta din domeniu, precum si autoritati abilitate intr-un dialog cu producatorii de bunuri si servicii, retaileri, furnizori de echipamente si tehnologii, specialisti in logistica, specialisti in retail marketing etc.

Marile teme de dezbatere ale Romania Retail Forum 2007 au fost dinamica pietei de retail autohtone dupa aderarea la Uniunea Europeana, accesibilitatea fondurilor europene pentru investitii, siguranta alimentara, productie vs import, gestiunea informatiilor in business-ul de retail.

Romania Retail Forum este un eveniment anual cu traditie, editia de anul acesta reunind expertii din industrie, care au prezentat evolutia pietei, noutatile din domeniu, informatii de interes pentru toti cei care au o afacere in retail si au raspuns la intrebarile participantilor.

Incepand din 2006, Mediafax si-a propus sa ofere comunitatii de afaceri din Romania mai mult decat informatie, si anume un forum de dezbatere si o modalitate de dialog cu autoritatile. Asa au fost lansate primele editii ale Romania Retail Forum si Romania Construct Forum si seria de evenimente Mediafax Talks, care reunesc marii jucatori de pe diverse piete si reprezentantii autoritatilor competente, cu scopul de a dezbate subiectele si problemele cele mai arzatoare ale respectivelor domenii.