Adriean VIDEANU
Pe întregul lanţ de la producţie până la încălzirea cetăţenilor, din evaluările noastre, sunt aproape 500 milioane de euro care se pierd. Din punctul meu de vedere este una dintre priorităţi (preluarea centralelor electrotermice de la autorităţile locale - n.,r.), pentru că, pe lângă emisiile de CO2, există şi o mare risipă de resurse financiare din acest punct de vedere.

Adriean VIDEANU - ministrul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri

Frank HAJDINJAK
Piaţa e într-o situaţie dificilă. Prin crearea celor două societăţi energetice, ne este teamă că se va diminua competiţia şi este un pas înapoi. Cine va investi în producţia de energie dacă nu există competiţie?

Frank HAJDINJAK - director general E.ON România

Mediafax Talks about Energy 3

Viitorul energiei ACUM

27 mai, ora 10 - Athénée Palace Hilton, Bucureşti, Salon Diplomat

Prezentare eveniment

Mediafax a organizat conferinţa Mediafax Talks about Energy 3, joi, 27 mai 2010, ora 10, la Athénée Palace Hilton, Bucureşti. Conferinţa a adus la discuţii reprezentanţi ai Guvernului României, autorităţi de reglementare şi specialişti din domeniu pentru a dezbate împreună teme ca "Energia viitorului" sau "Producţia de petrol, gaze naturale şi ţiţei".

Am analizat strategia energetică a României, am aflat cum putem păstra investiţiile companiilor străine în România şi ce investiţii s-au făcut în energia regenerabilă, am primit informaţii despre stadiul proiectelor Nabbuco şi South Stream, precum şi detalii despre evoluţia preţului petrolului în 2010.