Mediafax Talks about Corporate Loans

Vrei solutii de finantare pentru micii intreprinzatori?

15 octombrie 2007, Howard Johnson Grand Plaza Hotel

Prezentare eveniment
Mediafax Talks about Corporate Loans

Miscarile de pe piata financiar-bancara din Romania dicteaza ritmul investitiilor si finantarii sectorului de afaceri din tara. Companiile care vor sa ramana competitive si sa isi creasca business-ul pe piata romaneasca au nevoie de informatii de incredere despre oferta de servicii bancare si costurile reale ale acestora, precum si despre evolutia viitoare a politicilor de creditare pentru companii.

Mediafax a venit in intampinarea acestei nevoi de informatie si a organizat conferinta Mediafax Talks about Corporate Loans pe 15 octombrie 2007, la care au participat reprezentanti ai companiilor din Romania, alaturi de experti si profesionisti din domeniul financiar-bancar.

Reunite sub tema "Noi coordonate de creditare", cele doua sesiuni de discutii si prezentari din cadrul conferintei au pus in discutie subiecte fierbinti, precum transparenta costurilor de creditare si flexibilitatea politicilor de creditare pentru segmentul corporate.

La conferinta au participat presedinti, directori generali si financiari din cadrul companiilor autohtone si internationale din diverse domenii de activitate, reprezentanti ai companiilor mici si mijlocii, care au putut dialoga cu Mugur Isarescu, guvernatorul BNR, experti din cadrul bancilor comerciale, reprezentanti ai Fondului Roman de Garantare a Creditelor pentru intreprinzatorii Privati, ai Fondului National de Garantare a Creditelor pentru IMM si ai Consiliului National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR).

Incepand din 2006, Mediafax si-a propus sa ofere comunitatii de afaceri din Romania mai mult decat informatie, si anume un forum de dezbatere si o modalitate de dialog cu autoritatile. Asa au fost lansate primele editii ale Romania Retail Forum si Romania Construct Forum si seria de evenimente Mediafax Talks, care reunesc marii jucatori de pe diverse piete si reprezentantii autoritatilor competente, cu scopul de a dezbate subiectele si problemele cele mai arzatoare ale respectivelor domenii.