Valeriu TABĂRĂ
Cea mai mare greşeală făcută în ultimii ani în agricultură este nevalorificarea suprafeţei arabile a ţării. Avem trei milioane de hectare de teren necultivate.

Valeriu TABĂRĂ - Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale

Veronica TONCEA
Observăm un trend de creştere a susţinerii din partea băncilor a investiţiilor din agricultură, ce se poate datora şi acordurilor încheiate de Ministerul Agriculturii, FGCR şi cinci unităţi de credit.

Veronica TONCEA - Director general al Fondului de Garantare a Creditului Rural

Mediafax Talks about Romanian Agriculture

Rezultatele agriculturii româneşti în 2010. Cum va arăta agricultura în 2011?

24 septembrie 2010, ora 10 - Hotel Continental, Timişoara, sala Continental

Prezentare eveniment

Alt oraş, acelaşi concept!

Prima conferinţă Mediafax Talks din afara Capitalei a avyt loc vineri, 24 septembrie, la Hotel Continental din Timişoara. La fel ca la precedentele ediţii Mediafax Talks about Romanian Agriculture, desfăşurate la Bucureşti, evenimentul a reunit autorităţi şi întreprinzători pentru o dezbatere deschisă despre cele mai importante probleme ale momentului în agricultură.

La mai puţin de o lună după învestirea unui nou ministru al Agriculturii, reprezentanţii sectorului public şi ai celui privat s-au întâlnit să analizeze rezultatele agriculturii româneşti în 2010 şi să treacă în revistă măsurile ce ar trebui adoptate în 2011.

Un loc aparte în programul conferinţei l-a avut poveştile de succes ale câtorva oameni de afaceri aflaţi în topul celor mai mari investitori în agricultură.