Dacian CIOLOŞ
Vom încerca să găsim soluţii, astfel încât fondurile europene pentru agricultură şi dezvoltare rurală să contribuie la eforturile de sprijinire a satelor şi comunelor afectate de inundaţii. Este o situaţie foarte dificilă şi e important ca în ajutorul oamenilor să poată fi mobilizat tot sprijinul disponibil.

Dacian CIOLOŞ - comisar european

Mihail DUMITRU
Noi trebuie să investim mai mult în modernizarea industriei decât să dăm subvenţii directe. Indiferent câte subvenţii vom da, cauza problemei nu se rezolvă.

Mihail DUMITRU - ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale

Mediafax Talks about Romanian Agriculture

Poate fi agricultura motorul depăşirii situaţiei
economice dificile în care se află România?

22 iulie, ora 10 - Hotel Howard Johnson, Bucureşti, sala Platinum

Prezentare eveniment

Mediafax a organizat joi, 22 iulie, la Hotel Howard Johnson din Bucureşti, sala Platinum, o nouă ediţie a conferinţei Mediafax Talks about Romanian Agriculture, întâlnirea agricultorilor cu factorii de decizie şi cu mass-media.

În contextul în care Comisia Europeană analizează solicitarea României de realocare a unor fonduri din cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Rurală (PNDR) pentru refacerea infrastructurii rurale, poate fi agricultura artizanul depăşirii stuaţiei economice dificile în care se află România?

Reprezentanţii producătorilor din agricultură, reprezentanţii instituţiilor financiare, precum şi cei ai Guvernului au propus soluţii pentru o mai bună desfaşurare a activităţilor agricole: deblocarea accesului la fondurile europene, acordarea restanţelor la subvenţii, reducerea accizei la motorină şi combaterea evaziunii fiscale.