Emilia BUNEA
Majorarea procentului de contribuţie la Pilonul II este binevenită în sistem şi va aduce mai mulţi bani în conturile participanţilor, însă este extrem de important ca acest pilon să continue nu doar să fie alimentat cu contribuţii conform calendarului iniţial, ci să ne gandim şi la o eventuală creştere a acestora cu mai mult de 6%.

Emilia BUNEA - Directorul General ING Pensii

Mihai COCA-COZMA
O reformă a pensiilor private cu un succes sustenabil pe termen lung aste atunci când există un echilibru între beneficiile participanţilor, ale legiuitorului şi a celui care supraveghează piaţa dar şi cele ale administratorilor.

Mihai COCA-COZMA - Director General Alico Pensii

Mircea OANCEA
Este de la sine înţeles faptul că sistemul de pensii private urmăreşte, mai întâi de toate, asigurarea unui trai decent pentru viitorii pensionari, la un nivel mai apropiat de cel din perioada activă. Fondurile de pensii private pot avea însă un rol suplimentar în societate, sub forma contribuţiilor aduse la dezvoltarea economiei prin investiţii majore, odată cu acumularea unui volum suficient al activelor, în condiţiile creşterii volumului contribuţiilor şi a investirii profitabile a acestora.

Mircea OANCEA - Preşedinte, Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private

Mediafax Talks about Private Pensions 3

Sfaturi pentru planificarea financiară în vederea pensionării

2 martie 2010, ora 9.30, Hotel Hilton Bucureşti, Sala Regina Maria

Presă

Comunicat presă eveniment Mediafax Talks about Private Pensions 2010 [18 februarie 2010]

Pentru mai multe informaţii vă rugăm contactaţi:

Ioana CHIRA
PR Manager Mediafax
Telefon: 031/82.56.129
E-mail: ioana.chira@mediafax.ro