DINCOLO DE BUSINESS: DESPRE OAMENI, DESPRE ÎNCREDERE

Dincolo de business: despre oameni, despre încredere

Dincolo de business: despre oameni, despre încredere este un program iniţiat de Eureko în 2009, prin intermediul căruia compania şi-a propus să ofere informaţii interesante şi utile  studenţilor şi oamenilor de business români. Eureko şi partenerii săi din zona de business aduc spre dezbatere subiecte de actualitate şi asigură schimbul de informaţii în comunităţile de business locale.

În 2011 acestei iniţiative i s-a alăturat şi Mediafax prin divizia de conferinţe de business Mediafax Talks.

"Programul Dincolo de business: despre oameni, despre încredere este mai mult decât o întâlnire de business. Este o dovadă a faptului că specialiştii Eureko sunt mereu alături de comunităţile de business cu informaţii noi, interesante şi necesare unei mai bune funcţionari a business-ului acestora."a declarat Adina ROTILEANU - Marketing & PR Manager Eureko în România.

""E important să creăm comunităţi de business în jurul unor idei sau oameni, iar prin conferinţele Mediafax Talks noi încercăm tocmai acest lucru. Cum informaţiile de valoare generează profit, credem că scopul nostru este să oferim această informaţie care să fie utilă oamenilor de business.", a declarat Raluca VOIVOZEANU - Conference & Print Development Manager Mediafax.

Miercuri, 23 martie, studenţii şi oamenii de business din Iaşi sunt invitaţi la dezbatere!

Evenimentul va fi structurat pe două sesiuni: prima, dedicată studenţilor ieşeni, va începe la ora 11.30, în Aula Magna Mihai Eminescu din Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" iar intrarea va fi liberă. Cea de-a doua sesiune va avea loc de la ora 16.30, la Hotel Ramada City Centre Iaşi şi este dedicată comunităţii de business locale.

Consultă aici programul celor două sesiuni.