Dacian CIOLOŞ
Coborârea gestionării proiectelor de la nivel naţional la un nivel cât mai apropiat de beneficiar, cred nu poate să fie decât benefică, atât în privinţa calităţii modului în care se face implementarea unor proiecte, cât şi în privinţa reducerii birocraţiei.

Dacian CIOLOŞ - Comisar European pe Agricultură

Valeriu TABĂRĂ
Ani de zile agricultura României nu a fost exploatată la nivelul la care s-ar fi putut. În primul rând, modul în care s-a gândit Legea 18, în 1991, şi tragem consecinţele după o astfel de lege, care ne-a transferat mai mult într-o zonă mai mult socială decât de performanţă în agricultură, dacă ne gândim la modul în care au fost împărţite exploataţiile agricole şi ce a rezultat din ele.

Valeriu TABĂRĂ - Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale

Mediafax Talks about Agriculture 5

Reforma Politicii Agricole Comune - oportunităţi şi provocări pentru România

14 octombrie 2011, ora 9.30 - Hotel Radisson Blu, Bucureşti, sala Atlas

Prezentare eveniment

Mediafax împreună cu Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale organizează vineri, 14 octombrie, la Hotel Radisson BLU din Bucureşti o nouă ediţie a conferinţei Mediafax Talks about Agriculture 5.

Ediţia de toamnă 2011 va reuni autorităţi de înalt rang, producători şi distribuitori de top, şi reprezentanţi ai mass media din România, pentru a dezbate problema sprijinului financiar acordat agricultorilor, recolta de toamnă, modalităţile de creştere a absorbţiei fondurilor UE şi provocările pentru care trebuie să fie pregătită România în anii următori. Consultă programul complet aici.

Dacian CIOLOŞ, Comisar European pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală şi Valeriu TABĂRĂ, Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale vor răspunde întrebărilor participanţilor la cea mai interactivă conferinţă.

Înscrie-te acum!

Vezi ce s-a discutat la precedentele ediţii.