Laszlo BORBELY
Există fonduri pentru suplimentarea programului Rabla până la acoperirea cererii. Îi sfătuiesc pe cei care doresc să-şi caseze maşina veche în schimbul cuponului să nu se înghesuie.

Laszlo BORBELY - Ministrul Mediului

Jerome OLIVE
Automobile Dacia va deveni un constructor auto generalist. Viitorul Dacia începe odată cu modelul Duster.

Jerome OLIVE - Director General DACIA

Ernest POPOVICI
Una dintre portiţele de scăpare a dealerilor de faliment o reprezintă afacerile de after service. În 2009, această activitate a fost afectată de tendinţa societăţilor de asigurări de a direcţiona clienţii către service-uri neavizate.

Ernest POPOVICI - Preşedinte APIA

Mediafax Talks about Auto Industry 3

27 aprilie 2010, ora 9.30, Hotel Hilton Bucureşti

Prezentare eveniment

Mediafax şi Asociaţia Producătorilor şi Importatorilor de Automobile (APIA) a organizat a treia ediţie a conferinţei Mediafax Talks about Auto Industry, marţi, 27 aprilie, la Hotel Hilton din Bucureşti.

Conferinţa a reunit cei mai importanţi jucători de pe piaţa auto, autorităţile implicate şi mass-media, şi a propus un dialog despre situaţia unui domeniu puternic afectat de criza economică, precum şi despre proiectele şi perspectivele de relansare ale acestuia.

Am vorbit despre: programul de înnoire a parcului auto şi efectele lui, strategia fiscală şi sprijinul autorităţilor pentru investitori, producţia de automobile şi componente româneşti versus cele străine, noile tehnologii de fabricaţie, evoluţia pieţei de leasing şi asigurări, precum şi despre multe alte subiecte de mare interes pentru toţi cei implicaţi.

Mediafax Talks about Auto Industry este conferinţa-dialog ce sprijină iniţiativele de business ale jucătorilor de pe piaţa auto, oferă posibilitatea dialogului cu autorităţile, precum şi o mare transparenţă a discuţiilor prin prezenţa masivă a mass-media.

Vezi ce s-a discutat la precedentele ediţii: